La nova pell del Levante UD 2020/2021 #EnPeligroDeExpansión

El Levante UD i Macron presenten els equipaments de joc que vestiran els equips de l'entitat llevantinista durant la present temporada. Les versions “Home” i “Away” reflecteixen els colors tradicionals de la societat d´Orriols, mentre que la “Third” es caracteritza pel color aguamarina.

El primer equipament conserva els colors blaugranes amb una franja central granada i dos laterals blau marí. La samarreta presenta un coll redó amb mangues raglán i els pantalons són blau marí.

El segon equipament homenatja la història llevantinista recuperant els primers colors blanc-i-negres del Levante FC. La samarreta presenta ratlles verticals blanques i negres amb un coll tipus pol amb tancament de tres botons. Els pantalons són de color blanc.

El tercer equipament destaca pel seu color aguamarina. La samarreta llueix un coll en forma de V amb detalls granates i blau marí que també apareixen en les mànegues. La part davantera es caracteritza per un teixit Jacquard de línies horitzontals repetides to sobre to. Els pantalons també són de color aguamarina amb dues franges laterals blau marí.


Tots els equipaments tenen un ajust Slimfit i insercions laterals i posteriors en micromesh que asseguren lleugeresa i transpirabilitat al producte.

Una de les principals novetats de la present temporada és que tant la samarreta de l'equipament blaugrana com la de l'aguamarina també estan disponibles en tall femení.


Els equipaments estaran a la venda des de demà dimecres en la Tenda Granota del carrer Colón.

Noticia

Informació sobre les entrades venudes del Levante UD-FS: conservació o devolució dels diners

El Levante UD FS informa del procediment a seguir respecte a les entrades que els seus aficionats van comprar per al partit enfront de Jaén Paraíso Interior que havia de disputar-se divendres passat 23 d'octubre i que, finalment, per la situació sanitària, va haver d'ajornar-se. Tant per a les persones que vulguen conservar la seua localitat com per a les...