Noticia

La plantilla ha tornat als entrenaments en l´Estadi

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 21/05/2008 13:52h.
La plantilla llevantinista ha tornat als entrenaments en l'Estadi Ciutat de València, on continuaran exercitant-se demà dijous i el divendres, a partir de les 10:30 hores.
En esta primera sessió, José Ángel Moreno ha comptat amb algunes baixes de jugadors per distintes molèsties.
Kujovic, Álvaro i Arveladze, tenen permís del club per a no exercitar-se en els pròxims dies, mentres que Javi Fuego que tampoc va estar hui pel mateix motiu, s'incorporarà demà dijous.
Quant al part mèdic diversos jugadors arrosseguen molèsties i no van poder treballar amb normalitat:
-ARMANDO: Arrossega una sobrecàrrega en els isquiotibials, després de jugar els 90 minuts del Partit Solidari en benefici dels pobles damnificats per les riuades d'octubre.
-BERSON: Continua amb la seua tendinitis en el taló d'Aquil·les, i encara que sí que va estar en l'Estadi no es va exercitar.
-JUANMA: No va poder botar al terreny de joc per tindre cefalea i marejos, encara que s'espera que demà puga incorporar-se amb el grup.
-DAVID CASTEDO: Seguix amb el seu procés de recuperació després de l'operació en el genoll esquerre a què es va sotmetre, i hui va realitzar treball específic amb els fisioterapeutes.
-TOMMASI: Igual que Castedo, també continua rehabilitant el seu genoll esquerre encara que este, amb el procés de recuperació més avançat, ja ho fa sobre la gespa del Ciutat de València.

Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD