Noticia

La plantilla se'n va de vacacions fins al 14 de juliol

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 22/05/2008 17:26h.
Tant la primera plantilla com el conjunt filial han tancat este matí la temporada 07-08 en l'Estadi Ciutat de València, on finalment no s'han exercitat en este últim dia i han aprofitat per a arreplegar les seues pertinences, després que el Consell d'Administració acordara donar-los ja les vacacions d'estiu.
Tant el preparador físic del primer equip, José Gómez, com el segon tècnic del filial, Estanis Asensio, han preparat un pla de treball estiuenc perquè els jugadors no perden la forma en les set setmanes de descans que tenen per davant.
Així mateix, se li ha comunicat al tècnic José Ángel Moreno que a partir de la setmana que ve tornarà a exercir el seu antic càrrec de director Tècnic de l'Escola de Futbol Base del Levante UD, així com se li ha agraït el seu treball i el seu esforç en els últims sis partits de la temporada en què es va fer càrrec de la primera plantilla.

Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD