Noticia

La teua opinió es important

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 07/05/2008 12:25h.
Diumenge que ve es tornaran a realitzar les enquestes que s'estan duent a terme com a part de l'estudi sobre la determinació de la imatge del club, perfil sociodemogràfic del soci i abonat i satisfacció dels mateixos respecte al tracte rebut per part de l'entitat que està efectuant el Departament de Màrqueting del Levante UD junt amb la Universitat Politècnica de València.
Amb esta iniciativa, el club blaugrana també pretén avaluar la idoneïtat de les propostes a realitzar en un futur pròxim per part de l'entitat.
En el derbi que disputarà el Levante UD diumenge que ve a partir de les 21 hores enfront del València CF en l'Estadi Ciutat de València, tots aquells aficionats que desitgen col·laborar amb la realització d'estes enquestes trobaran en l'interior de les portes d'accés al coliseu granota les taules amb estos documents. De la mateixa manera, informem tots aquells seguidors que en el partit ant el Getafe CF es van portar les enquestes per a omplir-les en el seu domicili que podran depositar-les en estes taules abans del començament del partit.


Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE16:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD