Noticia

Life Pro Nutrition, nou partner del Levante UD

Life Pro Nutrition s'ha convertit en nou partner del Levante UD fins a final de temporada i col·laborarà, amb la seua línia de productes Endurance, amb els tres primers equips de l'entitat, masculí, femení i futbol sala, després de l'acord aconseguit entre ambdós parts.

Life Pro Nutrition és una marca de nutrició esportiva amb una gran presència a Europa, i Endurance és la línia de suplements esportius dissenyada especialment per als esports de resistència, les seues necessitats i requeriments específics.

Life Pro Endurance oferix una gran varietat de suplements d'alta qualitat, elaborats amb les millors matèries primeres, per a tots els atletes de resistència que busquen optimitzar el seu entrenament, abans, durant i després dels seus entrenaments i competicions. Endurance ha sigut creat amb l'objectiu de millorar el rendiment durant l'entrenament, previndre o reduir l'aparició de la fatiga, mantindre les reserves de glucogen, i inclús mantindre els nivells d'hidratació i reposar les sals minerals perdudes per la transpiració.

L'excel·lència dels seus productes és el resultat d'una sòlida experiència en el camp de la nutrició i suplementación esportiva, a més d'un ampli equip de nutricionistes especialitzats en l'esport d'alt rendiment.

Alejandro Monedero, CEO de Life Pro Nutrition ha ressaltat l'orgull que és per a la seua marca "col.laborar amb un club centenari com és el Levante UD i ser partícips dels seus èxits i victòries. Estem molt contents de recolzar a estos tres equips amb els nostres productes".