Noticia

Luis García: "L'equip arriba al primer partit davant del Real Zaragoza en el millor moment que pot arribar ara"

Luis García ha destacat este matí en la roda de premsa que l'equip arribarà "en el millor moment en què pot arribar ara", després del retard en la preparació de l'equip. Però el que té clar és que "la gent esta animada i amb ganes, i segur que opcions de victòria tenim".

Respecte al rival, assegura que el Real Zaragoza "és el coco de la categoria, com el Madrid o el Barcelona de Primera. Veus noms de jugadors importantíssims en la seua plantilla. Amb un o dos jugadors d'ells, fas el nostre pressupost. El seu objectiu és ascendir, però en este primer partit, si fem les coses bé tindrem opcions de guanyar".

En esta primera jornada, la plantilla que dirigix el tècnic madrileny encara no està tancada. Per això, l'entrenador explica que espera que en els pròxims dies arriben els hòmens que falten. "La nostra actual plantilla és de 19 hòmens, amb els 3 porters inclosos. Està clar que han de vindre tres o quatre jugadors més. Esta jornada, la convocatòria està clara, estaran tots menys un dels porters".

A l'afició, Luis García li ha demanat que als que vagen el dissabte al Ciutat de València, "estiguen a límit amb l'equip, perquè enguany els necessitem més que mai. Hem d'oblidar el passat. Jo li garantisc a l'afició que l'equip donarà tot el que tinga, donarà el màxim".