Noticia

Luis García, presentat com a nou entrenador del Levante UD

Luis García Plaça ha sigut presentat este migdia com nou entrenador del Levante UD, després que les dos parts arribaren a un acord dissabte passat perquè el tècnic madrileny agafara les regnes de l'equip en la present temporada.

Les primeres paraules de Luis García en la presentació han sigut d'agraïment al CD Benidorm, club a què va dirigir la passada campanya, tant al seu President com als Vicepresidents “per com s'han portat de bé amb mi i als que he de donar les gràcies per l'esforç que han realitzat, igual que al Levante UD".

El tècnic madrileny ha assegurat que firmar pel Levante UD “és un repte per a mi. Sé que està una situació complicada. Jo estava en un club amb molt de futur i il·lusió, però el Levante UD és un club molt gran per a dir-li que no”. A més, ha destacat que arriba “amb moltes ganes de treballar, de superar problemes, superar obstacles i començar la lliga”. “Cal posar-se a treballar ja, perquè comencem amb retard”, ha indicat.

El nou tècnic llevantinista coneixerà els seus jugadors esta vesprada, a partir de les 19 hores, quan està previst que dirigisca la seua primera sessió en la Ciutat Esportiva de Bunyol.

Escolta les declaracions del nou tècnic levantinista en la seua presentació punxant en el document adjunt.