‘Maneras de Vivir’: disfruta-ho des de hui mateix en obert en el canal oficial del Levante UD

La Fundació del Levante UD està d'enhorabona, en una notícia que de ben segur serà ben rebuda pels aficionats llevantinistes i més en una data tan assenyalada. En este 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, i un any després de la seua gran estrena, el documental ‘Maneras de Vivir’ es podrà visualitzar totalment en obert. Des de les 19.09 de hui, la producció que compta el dia a dia tant personal com esportiu de 10 dels esportistes de les nostres seccions estarà a la disposició de tothom en el canal de Youtube del Levante UD, després que haja sigut emés en exclusiva per diversos canals i plataformes de manera exclusiva i en dues dotzenes d'idiomes al llarg de tot el planeta.

‘Maneras de Vivir’ va ser preestrenat el passat 3 de desembre de 2019 en el Palau de Congressos davant 1.400 persones i, des de llavors, l'han gaudit milions de persones tant a nivell nacional com mundial. Al nostre país, va ser emés per ÀPunt, Movistar +, Gol i LaLiga Sports i, a nivell internacional, ho han visualitzat, gràcies a la col·laboració de LaLiga, a Amèrica als EUA, el Canadà, Mèxic, l'Argentina, Colòmbia, Xile, l'Equador, l'Uruguai, el Perú, Veneçuela, Bolívia, Cuba i els països del Carib; a Àfrica al Marroc, Algèria o Egipte; a Europa, Holanda, Grècia, Hongria o Romania; i en altres països com Nova Zelanda, Austràlia i el Japó. Tot això per mitjà de l'emissió de ‘Maneras de Vivir’ en beIN USA i el Canadà, beIN Àsia, beIN Middle East/Northern Àfrica, beIN Àsia Pacífic, ESPN, Sky Mèxic, DirecTV, Sportsmax, COSMOTE TV, TV2 Spiler, Ziggo i Digi.

El nostre documental també ha tingut un gran recorregut en festivals nacionals i internacionals com el Festival Inclús (Premi Públic), FEDISCOVI (Millor Documental), Overtime Fest (Millor Documental), FIC Gáldar, el Festival Tercer Temps a Colòmbia i recentment el Sport Film Fest de Rotterdam. El colofó, de moment, ha sigut la presència en la gran festa audiovisual de l'esport, el Sport Movies & TV–Milà International FICTS Fest, la gran final del festival ‘World Ficts Challenge’.

‘Maneras de vivir’: el documental sobre el projecte social de la Fundació del Levante UD que et tocarà la fibra

Coproduït per Barret Cooperativa Valenciana i la Fundació del Levante UD i dirigit per Vicent Peris, ‘Maneras de Vivir’ és un recorregut per les vivències d'estos esportistes, les seues dificultats inicials per la seua discapacitat física o intel·lectual, els seus inicis en l'esport i com aquest els ha servit com a suport per a la superació personal i, en molts casos, per a la inclusió en la societat. Els protagonistes són Marcos Beltrán i Alba Blasco (EDI); Andreu Chaparro (EDI Iniciació); Gabi Calvo i Josep Canet (Masclets); David Casinos, Mónica Merenciano i Ricardo Ten (Di_Capacitat); i Dani Palau i Víctor Rodríguez (PC).

‘Maneras de vivir' és una mirada pròxima als esportistes que conformen estos equips. Un documental d'esports on serem testimonis d'entrenaments i competicions però també del dia a dia dels jugadors en les seues vides com a estudiants, treballadors, mares i pares. Tots ells convivint quotidianament amb diverses discapacitats, enfrontades amb l'energia i l'esperit de superació que l'esport els aporta. Un acompanyament continu durant més de 12 mesos que transmet tots els sacrificis d'estos esportistes i que genera empatia des de les seues històries personals.

Es tracta d'un relat humà, complex com les seues vides, que aborda els moments i situacions dures que enfronten per a superar-se però que també recull el sentit de l'humor que impregna el seu coratge en el dia a dia. La gran diversitat d'activitats ens planteja un documental que dona seguiment a més a totes les seccions i nivells del Levante UD i la seua Fundació i sobretot l'enorme diversitat de persones que participen és una riquesa humana que només es pot abastar des de la pertinença. Un projecte coral on 10 perfils de retrats ens ajuden a retratar la diversitat d'històries humanes que es creuen en la Fundació.

En ‘Maneras de Vivir’ han col·laborat el Levante UD, la Fundació LaLiga, Generalitat Valenciana, Ajuntament de València, Diputació de València i Macron i també han participat Caixa Popular, Vijusa i Grup Raminatrans.

Noticia

Participa en el Granota Wall!

Llevantinista, no deixes de participar en el Granota Wall!Vols estar present dijous que ve en el teu estadi en la volta de la semifinal de Copa del Rei?Ho faràs com mai ningú ho ha fet fins ara a Espanya.Envia la teua foto i forma part del Granota Wall. Apareixerà la teua foto durant el partit i estaràs a pocs metres...

Noticia

Kerakoll, nou Premium Partner per als històrics partits de Copa del Rei davant de l'Athletic Club

Kerakoll i Levante UD tornen a unir els seus camins i ho fan per a una ocasió històrica; la multinacional d'origen italià es convertix en Premium Partner per als dos partits de semifinals de Copa del Rei davant de l'Athletic Club. Els jugadors llevantinistes lluiran en el frontal del pantaló el logotip de Kerakoll, una firma que ja va ser...