Noticia

​‘Maneras de Vivir’ es projectarà en la gran festa audiovisual de l'esport: la final del World Ficts Challenge de Milán

‘Maneras de Vivir’ continua ampliant les fronteres del projecte social del Levante UD i la seua Fundació. Amén de la seua projecció en múltiples plataformes i canals (Movistar, Gol, ÀPunt i en una bona quantitat de països i idiomes), gràcies a la col·laboració de LaLiga, també s'està exhibint en nombrosos festivals internacionals. Esta vegada, el documental que narra les experiències de diversos dels nostres esportistes es projectarà en el Sport Movies & TV–Milano International FICTS Fest, la gran final del festival ‘World Ficts Challenge’ arrancarà a Milà el 7 de novembre.

Es tracta d'un dels festivals més prestigiosos a nivell mundial pel que fa a les televisions i produccions de caràcter esportiu. En la capital Llombarda, complirà 38é edició i la cinta dirigida per Vicente Peris i produïda per Barret Cooperativa serà projectada el dilluns 9 de novembre a les 18.25 hores.

L'abast d'este festival ve marcat per les personalitats que han desfilat per les seues pantalles i per les seues catifes al llarg de les seues 37 edicions anteriors: Pelé, Johan Cruyff, Franco Baresi, Butragueño, Stoichkov, Cannavaro; grans esportistes com Sergei Bubka, Mike Tyson, Alberto Tomba, Max Biaggi; personalitats històriques com el Papa Juan Pablo II, Juan Antonio Samaranch, José Carreras; o grans de l'art cinematogràfic com Paul Newman, Martin Scorsese o Robert Redford.

‘Maneras de Vivir’ ja té un recorregut ampli en certàmens de cinema, ja que ha sigut triat per a la secció oficial del Festival Inclús (Premi Públic), FEDISCOVI (Millor Documental) i Overtime Fest (Millor Documental), amén d'en el FIC Gáldar, el Festival Tercer Temps a Colòmbia i recentment el Sport Film Fest de Rotterdam.