Noticia

Mérida: “El bon ambient que hi ha en el vestuari es veu reflectit en la nostra forma de jugar”

Juan Antonio Mérida està vivint un dels moments més feliços de la seua carrera futbolística. El jugador llevantinista va donar el bot este estiu a la màxima categoria de juvenils, però la seua bona projecció li va portar que realitzara la pretemporada amb el Levante UD B i actualment, durant la setmana, s'exercita davall la disciplina del filial granota. El central, amb la seua serietat, responsabilitat i bon tracte amb els seus companys, s'ha guanyat l'afecte de tots ells que han decidit que siga el que ostente el braçalet de capità en Divisió d'Honor.

-A pesar de disposar de nombroses ocasions en les últimes jornades, el baló pareixia no voler entrar, però per fi el dissabte va arribar el triomf. Com va veure el partit?
Sí, la veritat és que vam tindre moltíssimes ocasions i vam protagonitzar el perill del partit durant els noranta minuts, però fins al final no va entrar el baló. El domini de l´encontre va ser totalment nostre i finalment vam poder sumar els tres punts.

-Ara viatgem a Castelló a un camp en què en les dos últimes temporades hem perdut per un ajustat 2-1. Com afronta l'equip este partit?
Amb la mateixa il·lusió de sempre. Nosaltres hem de seguir en la mateixa línia que fins ara. Juguem sempre de la mateixa manera, tocant el baló i les oportunitats al final arriben. L'única cosa és que cal posar-les, però les oportunitats estaran ací sempre.

-El fet que l'equip estiga confeccionat per la gran majoria de jugadors del Juvenil B de l'any passat creu que és un avantatge perquè ja es coneixen de l'anterior temporada?
Sí que és un gran avantatge perquè el grup està format, encara que hi haja un parell d'incorporacions que ajuden a millorar l'equip. La base és la de l'any passat i es nota perquè hi ha bon ambient, ens coneixem tots, i això es reflectix sobre el terreny de joc i ajuda a què l'equip jugue com està jugant.

-Ha trobat moltes diferències entre el joc desenrotllat en Lliga Nacional i el de Divisió d'Honor?
Sí, en esta categoria hi ha moltíssima rapidesa i no et dóna temps a pensar. Tot és molt més ràpid i has d'estar més concentrat perquè en qualsevol moment et poden posar en perill.

-Pareix que hi haja molta igualtat en el grup perquè excepte el primer i l'últim classificat, la resta d'equips estan molt agrupats.
Pots perdre contra l'últim i guanyar-li al primer perfectament. Tots tenim el mateix nivell. Es va veure en el partit del Puertollano (l'equip va perdre 3-1) i després vam guanyar a equips de dalt. Nosaltres hem de seguir al que anàvem i segur que els resultats arriben.

-Vosté és un de què està entrenant amb el filial durant la setmana. Supose que també serà un al·licient per als que estan en el juvenil saber que en qualsevol moment poden pujar a jugar amb l'equip de Tercera.
La veritat és que és una motivació més per a lluitar i entregar-te tots els dies al màxim per a arribar la temporada que ve al filial i tindre un lloc.

-Per a la gent que no el coneix conte'ns com va ser la seua arribada al Levante UD, quants anys porta en l'entitat, etc.
Vaig estar en les categories inferiors del Valencia CF, després vaig passar al Benimar, on vaig estar tres anys, em van cridar per a vindre ací i des del Cadet Autonòmic estic en el Levante UD i molt bé.

-Què se sent quan els companys li voten per a ser el capità de l'equip?
Molta responsabilitat i orgull de representar als meus companys en el camp. Molt content, la veritat.

Pots escoltar les declaracions de Mérida punxant a Descarregar Arxiu Adjunt.