Noticia

Naix @CanteraGranota, el nou compte oficial amb tota la informació del nostre planter

El Levante UD posa en marxa des de hui mateix el compte oficial @CanteraGranota, un nou perfil del planter del Levante UD on es podrà trobar tota la informació sobre els nostres equips de base. Un lloc on continuarà tenint un espai especial l'Atlético Levante UD com un dels equips de referència al militar en la Segona Divisió B del futbol espanyol. A més, es podrà seguir al filial femení i d'ací fins als nostres més xicotets futbolistes.

En ella (#CanteraGranota), es podran trobar tant l'actualitat del nostre planter com a històries pròximes del treball que s'està realitzant en la nostra fàbrica de jugadors i, sobretot, persones, una formació integral en què no s'entén una, la part esportiva, sense l'altra, la humana. Eixe creixement i desenrotllament personal tant dels jugadors com dels tècnics i sense oblidar les famílies dels xiquets i jóvens s'engloba en el concepte de Cultura del Creixement (#CulturaCrecimiento) en el que es treballa dia a dia des de la direcció de la nostra Escola, amb tots els seus formadors i tècnics, sense oblidar tots els empleats que treballen dia a dia tant en la Ciutat Esportiva de Buñol com en les instal·lacions de Natzaret.

En eixa formació van intrínsecs els valors que des del club es vol inculcar a tots els seus futbolistes i que es poden palpar anualment en l'entrega dels Premis Valors Humans i Acadèmics del Levante UD "Manu de la Paz".

Noticia

Informació sobre les entrades venudes del Levante UD-FS: conservació o devolució dels diners

El Levante UD FS informa del procediment a seguir respecte a les entrades que els seus aficionats van comprar per al partit enfront de Jaén Paraíso Interior que havia de disputar-se divendres passat 23 d'octubre i que, finalment, per la situació sanitària, va haver d'ajornar-se. Tant per a les persones que vulguen conservar la seua localitat com per a les...

Noticia

​‘Maneras de Vivir’ es projectarà en la gran festa audiovisual de l'esport: la final del World Ficts Challenge de Milán

‘Maneras de Vivir’ continua ampliant les fronteres del projecte social del Levante UD i la seua Fundació. Amén de la seua projecció en múltiples plataformes i canals (Movistar, Gol, ÀPunt i en una bona quantitat de països i idiomes), gràcies a la col·laboració de LaLiga, també s'està exhibint en nombrosos festivals internacionals. Esta vegada, el documental que narra les experiències...