Noticia

Paco López i Javi Gracia brinden amb Amstel 'Feta a València' per un gran derbi

Els entrenadors del Levante UD i Valencia CF van brindar per un gran derbi amb una Amstel Or 00 en la roda de premsa prèvia al xoc que disputaran tots dos equips a Mestalla demà diumenge i que servirà d'estrena a la temporada 2020/2021.

Tant Levante UD com València CF comptaran novament amb Amstel com a patrocinador oficial la present campanya, i en el cas del club granota la relació es remunta ja a més de dues dècades.

Estos patrocinis s'emmarquen en l'extens suport d´Amstel a l'esport valencià. Com a única gran cervesera que elabora les seues cerveses en la Comunitat Valenciana, el seu arrelament a la regió es remunta als anys 50 i a l'antiga fàbrica del Cabanyal, hui dia substituïda per unes modernes i sostenibles instal·lacions a Quart de Poblet on han nascut grans llançaments, com la nova recepta d´Amstel, ‘Feta a València’, o innovacions com Amstel Or i el seu triple torrat.


Noticia

Informació sobre el protocol de retorn a la competició del Levante UD FS i el Pavelló de Paterna

El Levante UD FS està preparant el seu retorn a la Primera Divisió de la LNFS 2020-21, que es produirà en el Pavelló Municipal de Paterna este cap de setmana amb motiu del duel contra Osasuna Magna. Un partit que, amb horari per confirmar, es jugarà en la vesprada-nit d'este divendres 2 d'octubre.Una vegada rebut fa uns dies el protocol...