Noticia

Parri: ?Cal eixir a tope des del principi, així som més perillosos?

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 24/09/2008 19:37h.
Lliure Parri, jugador del Levante, ha reconegut hui que a l'equip li ha faltat concentració en els últims encontres en els minuts inicials, on s'ha vist superat pels seus rivals.

“No estem botant al camp del tot ficats. En els primers minuts ens costa i ens estan fent mal. Ja ens va ocórrer en pretemporada i ho parlem però pareix que hem tornat a les andades. Cal mentalitzar-se des de ja perquè ens esta costant punts”, va assegurar el centrecampista del Levante.

Al seu paréixer, si el grup “baixa la intensitat”, els rivals troben “on fer mal molt ràpid”, per la qual cosa ha insistit en “eixir des del principi a límit. Així som més perillosos”, ha subratllat.

En referència al pròxim rival del Lliga, el Sevilla At., Parri no considera que es tracte d'un equip “menor” únicament per ser un filial, i ha advertit de la qualitat de la pedrera sevillà. “El Sevilla B té bons jugadors. És cert que han eixit alguns però un filial sempre està compost per gent jove, amb qualitat. Si els deixem pensar i a gust ens poden fer molt de dany. A més, si volem fer valuós el punt de Vitòria hem de fer-nos forts a casa”, ha dit.

Preguntat per les actuacions arbitrals en les primeres jornades de competició, Parri ha lamentat que “moltes vegades no es pot parlar amb ells”. “La veritat és que els àrbitres que ens han tocat no han sigut molt dialogants. No sé si ens han perjudicat o no però ja sabem com és açò”, ha conclòs.