Noticia

Parri i Pallardó, presentats com a nous jugadors del Levante UD

Líbero Parri i Miguel Pallardó ja han sigut presentats oficialment com nous jugadors del Levante UD. Ambdós arriben a l'entitat llevantinista en qualitat de cedits pel Cádiz CF i el Getafe CF, respectivament.

Parri ha reconegut en la seua presentació que està “encantat” de recalar en les files del conjunt granota perquè “tenia ganes de tornar a casa i jugar en un equip de la meua terra”. El futbolista s'ha mostrat il·lusionat amb el projecte del Levante UD i ha assegurat que “vaig a donar el 200% perquè el club torne a estar on es mereix”. “Partim de zero i a partir d'ara serà tot positiu”, ha afegit.

Per la seua banda, Pallardó ha assenyalat que arriba al Levante UD per a “treballar i donar-ho tot per l'entitat perquè venim a ajudar al club i a nosaltres mateixos”. El centrecampista s'ha exercitat este matí per primera vegada junt amb els seus nous companys i les sensacions han sigut positives: “He vist els jugadors amb ganes i si es fa un bon treball açò es pot tirar endavant”.

Escolta les declaracions del secretari Tècnic, D. Manuel Salvador, i dels jugadors Parri i Pallardó punxant a Descarregar Arxiu Adjunt.

Noticia

Part mèdic ASISA | Bardhi

Enis Bardhi patix una lesió muscular en el sóleo de la cama dreta. Així ho han determinat les proves mèdiques que se li han practicat al notar unes molèsties en l'entrenament efectuat este matí en la Ciutat Esportiva. El migcampista no estarà disponible per al partit del divendres davant de l'Athletic Club i es valorarà la seua evolució la setmana...