Noticia

Parri i Pallardó, presentats com a nous jugadors del Levante UD

Líbero Parri i Miguel Pallardó ja han sigut presentats oficialment com nous jugadors del Levante UD. Ambdós arriben a l'entitat llevantinista en qualitat de cedits pel Cádiz CF i el Getafe CF, respectivament.

Parri ha reconegut en la seua presentació que està “encantat” de recalar en les files del conjunt granota perquè “tenia ganes de tornar a casa i jugar en un equip de la meua terra”. El futbolista s'ha mostrat il·lusionat amb el projecte del Levante UD i ha assegurat que “vaig a donar el 200% perquè el club torne a estar on es mereix”. “Partim de zero i a partir d'ara serà tot positiu”, ha afegit.

Per la seua banda, Pallardó ha assenyalat que arriba al Levante UD per a “treballar i donar-ho tot per l'entitat perquè venim a ajudar al club i a nosaltres mateixos”. El centrecampista s'ha exercitat este matí per primera vegada junt amb els seus nous companys i les sensacions han sigut positives: “He vist els jugadors amb ganes i si es fa un bon treball açò es pot tirar endavant”.

Escolta les declaracions del secretari Tècnic, D. Manuel Salvador, i dels jugadors Parri i Pallardó punxant a Descarregar Arxiu Adjunt.