Noticia

Part mèdic ASISA | Enis Bardhi

Enis Bardhi no podrà completar la seua concentració amb Macedònia del Nord per a jugar els partits enfront de Geòrgia, Estònia i Armènia en patir unes molèsties a l'esquena que li van impedir finalitzar l'entrenament d'ahir amb la Selecció. El jugador llevantinista tornarà a València en els pròxims dies per a ser valorat i tractat pels serveis mèdics del club.

Noticia

Part mèdic ASISA | Aitor Fernández

El porter Aitor Fernández causarà baixa per a l´encontre del pròxim divendres davant el Real Valladolid. El porter va patir un colp en el transcurs del partit del passat dissabte enfront de l'Elche CF i, després de les proves mèdiques realitzades en el dia de hui, se li ha diagnosticat una contusió testicular que li impedirà exercitar-se amb normalitat durant...

Noticia

Pla de treball del Levante UD (23 a 29 de novembre)

DILLUNS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS18:00 hores. Entrenament a l´Estadi Ciutat de València.DIVENDRES21:00 hores. Real Valladolid-Levante UDDISSABTE11:00 hores. Entrenament en l´Estadi Ciutat de València.DIUMENGEDescans.