Noticia

Part mèdic ASISA | Enis Bardhi

Les proves mèdiques realitzades a Enis Bardhi han determinat que el jugador presenta hèrnia discal aguda dorsal. El futbolista segueix pendent dels resultats de més proves i de decisió terapèutica.

El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió, encara que és previsible que els temps es valoren en setmanes.

Recordem que Bardhi va haver d'abandonar la concentració amb Macedònia del Nord la setmana passada després de patir unes molèsties a l'esquena que li van impedir finalitzar un dels entrenaments amb la Selecció.

Noticia

Part mèdic ASISA | Aitor Fernández

El porter Aitor Fernández causarà baixa per a l´encontre del pròxim divendres davant el Real Valladolid. El porter va patir un colp en el transcurs del partit del passat dissabte enfront de l'Elche CF i, després de les proves mèdiques realitzades en el dia de hui, se li ha diagnosticat una contusió testicular que li impedirà exercitar-se amb normalitat durant...

Noticia

Pla de treball del Levante UD (23 a 29 de novembre)

DILLUNS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS18:00 hores. Entrenament a l´Estadi Ciutat de València.DIVENDRES21:00 hores. Real Valladolid-Levante UDDISSABTE11:00 hores. Entrenament en l´Estadi Ciutat de València.DIUMENGEDescans.