Noticia

Part mèdic ASISA | José Campaña

El centrecampista José Gómez Campaña ha sigut explorat este matí pel doctor Guillén després de les molèsties patides en l'entrenament de dissabte passat a la vesprada. Els servicis mèdics del Levante UD informen que no hi ha lesió en el tendó, per la qual cosa es descarta la intervenció quirúrgica.

Les proves realitzades i l'exploració han confirmat que una adherència de la intervenció del seu tendó havia provocat l'abundant sangrat, la qual cosa havia causat complicacions per a determinar inicialment l'abast de la lesió, però que el tendó danyat al seu dia està íntegre.

Per tant, se li va a practicar un tractament conservador de fisioteràpia i readaptació amb la confiança que puga estar en un curt espai del temps a les ordes de l'entrenador Paco López.


Noticia

Pla de viatge a Getafe

L'expedició llevantinista viatjarà a Getafe per a disputar demà diumenge a les 18:30 hores el partit corresponent a la Jornada 37 de LaLiga Santander davant del Getafe CF. L'equip eixirà demà diumenge a les 9:40 hores en AVE, mentres que la tornada es realitzarà amb autobús. La concentració s'efectuarà en l'Hotel NH Ribera del Manzanares.