Noticia

Part mèdic ASISA | Vukcevic

Nikola Vukcevic ha sigut sotmés a diverses proves mèdiques que han determinat que el jugador pateix un xicotet trencament en els isquiotibials de la cuixa esquerra. El migcampista va notar unes molèsties en l'entrenament del passat dissabte i, després de les proves realitzades este matí, s'ha pogut valorar l'abast de la lesió.

El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.


Noticia

Pla de treball del Levante UD (19 a 25 d´abril)

DILLUNS11:00 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.DIMARTS11:00 hores. Entrenament en l´Estadi Ciutat de València.DIMECRES19:00 hores. Levante UD-Sevilla FCDIJOUS10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament en l´Estadi Ciutat de València.DISSABTE14:00 hores. Elche CF-Levante UDDIUMENGEDescans.

Noticia

Part mèdic ASISA | José Campaña

El centrecampista José Gómez Campaña ha sigut explorat este matí pel doctor Guillén després de les molèsties patides en l'entrenament de dissabte passat a la vesprada. Els servicis mèdics del Levante UD informen que no hi ha lesió en el tendó, per la qual cosa es descarta la intervenció quirúrgica. Les proves realitzades i l'exploració han confirmat que una adherència...