Noticia

Partit d'entrenament contra el filial en la sessió de hui

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 30/10/2008 13:23h.
Luis García ha preparat per a la sessió d'entrenament celebrada este matí a Buñol, un partit d'entrenament davant del filial a tres parts.
Pel primer equip van jugar:
Primera part: Mora, Molinero, Tena, Robusté, Vazquez, Larrea, Iborra, Miguel Pérez, Pedro Vega, Parri i Del Moral.
Segona Part: Manu, Molinero, Tena, Yago, Vázquez, Pallardó, Parri, Miguel Pérez, Adrián, Iborra, Del Moral. També van jugar Cerra, Ballesteros, Ángel, Geijo i Xisco.
Tercera part: Manolo Reina, Cerra, Yago, Ballesteros, Ángel, Pallardó, Gorka, Pedro Vega, Adrián, Xisco Nadal i Geijo.

Per l'equip filial, a les ordes de José Gómez, van jugar:
Primera part: Saúl, Novo, Héctor Rodas, Mérida, Héctor Gallego, Borja, Roque, Nacho Hervás, Mono, Rober, Pablo.
Tejera, Salinas, Lozano, Llorenç, Mossa, Llácer, Boix, Lois, Omar, Guille Chuan, Nacho Verdés. També van jugar Pascal i Jonathan.

No van participar en esta sessió per les molèsties que arrosseguen Rubén, Samuel i Jorge Pina. El mitjapunta asturià va treballar amb els fisioterapeutes, mentres que tant Samuel com Jorge Pina van combinar el treball en el gimnàs amb el tractament fisioteràpic.
Noticia

El Levante UD iniciarà el treball de pretemporada esta setmana

La plantilla del Levante UD finalitzarà el seu període vacacional esta setmana i reprendrà l'activitat per a iniciar la preparació per a la nova temporada.El primer pas serà el de la realització este dimecres d'un test PCR i un altre serològic als jugadors, tècnics i empleats. Una vegada coneguts els resultats, els jugadors se sotmetran el divendres i el dissabte...

Noticia

Actualització del Museu Virtual d'agost de 2020

Ací teniu una nova actualització del Museu Virtual del Levante UD. Submergeix-te en el passat del nostre club centenari i descobreix la història granota a través dels seus protagonistes i dels seus documents. Punxa en este enllaç per a descobrir els nous continguts https://museo.levanteud.com/No et pots perdre un resum del partit que va enfrontar al Levante en el Fir Park...