Noticia

Pedro Vega patix ruptura i serà baixa les pròximes setmanes

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 03/11/2008 19:23h.
El cap dels servicis mèdics del Levante UD, Rafael Plaza, ha confirmat després de les ecografies realitzades esta vesprada als tres jugadors lesionats en el transcurs de l'encontre davant de l'Eibar que Pedro Vega serà baixa durant les pròximes setmanes per ruptura, mentres que Pallardó i Adrián, encara que han corregut més bona sort, seran dubte per al xoc davant del Tenerife.

-Pedro Vega: Patix una ruptura fibril·lar de 3 centímetres en el recte anterior del quàdriceps de la cama esquerra, per la qual cosa estarà entre quatre i cinc setmanes allunyat dels terrenys de joc. En els pròxims dies realitzarà sessions dobles d'entrenament; al matí treballarà a Buñol on rebrà tractament fisioteràpic, mentres que a la vesprada ho farà en La Calderona.

-Pallardó: Té un hematoma subcutani en el bast extern de la cama esquerra i és dubte per al dissabte. En els pròxims dies realitzarà treball fisioteràpic per a recuperar-se de les molèsties.

-Adrián: Patix una tendinitis en el tendó de l'adductor major dret. Ha de guardar repòs durant 48-72 hores, per la qual cosa el dimecres començarà amb el treball de fisioteràpia. També és dubte per a l'encontre davant del Tenerife.