Noticia

Penúltim partit de Arveladze amb la seua selecció esta vesprada davant Estonia

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 27/05/2008 10:38h.
El davanter levantinista Shota Arveladze disputarà esta vesprada davant d'Estonia el seu penúltim partit amb la selecció de Geòrgia, a partir de les 17 hores.
Arveladze va ser convocat per la Federació Georgiana de Futbol per a disputar dos partits amistosos, el primer davant Estoniana i el segon davant Portugal dissabte que ve 31 de maig, en la qual cosa suposarà l'adéu definitiu del veterà golejador de la seua selecció.
A més, tot i que encara no ho té totalment decidit, estos dos partits podrien ser també els últims encontres oficials en què participe el golejador georgià, ja que Arveladze es planteja la retirada del futbol actiu a final de temporada.

Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD