Noticia

Pla de viatge a Huesca

L'expedició llevantinista viatjarà a Osca per a disputar demà a les 19:45 hores el partit corresponent a la Jornada 15 de la Lliga Santander davant de la SD Huesca.

L'equip eixirà demà en vol xàrter des de Manises a les 11:00 hores. La tornada està prevista per a les 23:30 hores. La concentració s'efectuarà en l'Hotel Abba Huesca.


Noticia

Pla de treball del Levante UD (19 a 25 d´abril)

DILLUNS11:00 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.DIMARTS11:00 hores. Entrenament en l´Estadi Ciutat de València.DIMECRES19:00 hores. Levante UD-Sevilla FCDIJOUS10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament en l´Estadi Ciutat de València.DISSABTE14:00 hores. Elche CF-Levante UDDIUMENGEDescans.

Noticia

Part mèdic ASISA | José Campaña

El centrecampista José Gómez Campaña ha sigut explorat este matí pel doctor Guillén després de les molèsties patides en l'entrenament de dissabte passat a la vesprada. Els servicis mèdics del Levante UD informen que no hi ha lesió en el tendó, per la qual cosa es descarta la intervenció quirúrgica. Les proves realitzades i l'exploració han confirmat que una adherència...