Noticia

Presentació de Tena, Pedro Vega i Rubén Suárez

El Levante UD ha presentat este migdia als seus últims cinc fitxatges. Es tracta de Tena, Pedro Vega, Rubén Suárez, Del Moral i Vázquez. Tots ells han sigut presentats de manera oficial pel President de l'entitat, D. Julio Romero, i el secretari Tècnic, D. Manuel Salvador.

Tena es va vincular a l'entitat llevantinista el passat 31 de juliol i, res més firmar amb el club blaugrana, es va anar a Oliva per a unir-se als seus companys en el stage de pretemporada. El central d'Almassora, procedent del Polideportivo Ejido, es va comprometre amb el Levante UD per una temporada. Tena s'ha mostrat il·lusionat amb la nova etapa que li espera “en un dels clubs més importants de la categoria”.

Pedro Vega també va firmar el contracte que l´unirà a l'entitat durant la present temporada el passat 31 de juliol. El futbolista de banda esquerra ha assegurat en la seua presentació que ve al Levante UD “perquè és una espineta que tenia clavada”, ja que el club ja va apostar pel seu fitxatge temporades anteriors.

Respecte a Rubén Suárez, el jugador format en les categories inferiors del Sporting de Gijón ha afirmat que “moltes vegades començar de zero és el millor”. Al mateix temps també ha comentat que el fet de conéixer al míster, Luis García, també ha sigut decisiu per a recalar en el Levante UD perquè “la seua manera de veure el futbol és com la meua”.

Escolta les declaracions de Tena, Pedro Vega i Rubén Suárez punxant a Descarregar Arxiu Adjunt.

Noticia

Part mèdic ASISA | Bardhi

Enis Bardhi patix una lesió muscular en el sóleo de la cama dreta. Així ho han determinat les proves mèdiques que se li han practicat al notar unes molèsties en l'entrenament efectuat este matí en la Ciutat Esportiva. El migcampista no estarà disponible per al partit del divendres davant de l'Athletic Club i es valorarà la seua evolució la setmana...