Noticia

Recuperació per als jugadors de la Copa en l´entrenament matinal i baló per a la resta

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 04/09/2008 17:12h.
La plantilla llevantinista s'ha exercitat este matí en l'Estadi Ciutat de València, en una sessió de recuperació per als jugadors que més minuts van disputar ahir en la trobada de Copa davant de l'Hèrcules.

Tots ells, a excepció de Cerra, van realitzar suau carrera contínua i exercicis d'estirades. El lateral valencià no va poder treballar en este grup degut a un colp en el turmell esquerre que va rebre en un cas del joc, i es va sotmetre a tractament fisioteràpic.
La resta de jugadors, inclòs Jorge Pina que hui ja va començar a treballar a les ordes de Luis García, van realitzar un entrenament més intens on el protagonista va ser el baló.

Alex Geijo, per la seua banda, també continua treballant amb els fisioterapeutes per a recuperar-se de l'esquinç del lligament lateral intern del genoll dret que li mantindrà allunyat unes quantes setmanes del terreny de joc.
El comunicat metge el completa Miguel Pérez, que ja està recuperat de la seua gastroenteritis i hui va acudir a l'entrenament en l'Estadi.

Pròxim entrenament

Els llevantinistes tornaran al treball demà divendres a les 10 hores en la Ciutat Esportiva de Bunyol. Al terme de la sessió, Luis García compareixerà en roda de premsa en estes mateixes instal·lacions.