Noticia

Representació del Levante UD en la Clausura de la XVIII Ligas Deportivas COPAVA

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 29/05/2008 10:08h.
Una àmplia representació del Levante UD va assistir en el matí d'ahir dimecres a la Clausura de la XVIII Lligues Esportives COPAVA (Coordinadora de Centres Ocupacionals de la Comunitat Valenciana), celebrada en el passeig Sud del Museu príncep Felipe i passeig dels Arcbotants de L´Umbracle i organitzada per IVADIS (Institut Valencià d'Atenció als Discapacitats i Acció Social).
L'acte va estar presidit pel conseller de Benestar Social D. Juan Cotino, el secretari Autonòmic de Benestar Social D. David Calatayud, el director general per a les Persones amb Discapacitat D. Pedro Hidalgo i el director Gerent d'IVADIS D. David de Cubas. Per part de la Fundación Deportivo Cultural Levante de la Comunitat Valenciana va assistir el seu Gerent, Emiliano Carballo, junt amb David Salavert, Coordinador de Projectes Socials, acompanyats pel jugador de la primera plantilla Vicente Iborra i la jugadora del LUD Femení Maite Casas, que van compartir unes hores amb els guardonats i van participar de l'entrega de trofeus i medalles a més de dos mil discapacitats.
A més, també va assistir a l'acte la directora general del Levante UD, Dolores Escamilla.

Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD