Noticia

RODA DE PREMSA | Paco López: "L'actitud ha sigut boníssima, estem contents per avançar en Copa"

L'entrenador del Levante UD, Paco López, va felicitar els seus futbolistes per l'esforç realitzat per a avançar a la següent ronda de la Copa del Rei i els futbolistes no van regatejar l'esforç. “L'actitud ha sigut boníssima i ens anem contents perquè l'objectiu era la victòria i passar de ronda”.

Al tècnic granota no li va agarrar per sorpresa el difícil que li va posar les coses el rival. “No ens ha sorprés, sabíem que anava a ser complicat, ho prevéiem, sabíem en quin camp, en quines condicions, contra quin equip i la manera de jugar del rival. Vam estar molt bé en el primer temps i un segon on vam estar més incòmodes”, va indicar. “Este equip siga el rival que siga el que tinga enfront demostra que tira de coratge i que té fe però el positiu és que no ens hem arrugat en unes condicions que no són molt habituals per a nosaltres i que l'equip ha tingut una actitud boníssima més enllà que podríem haver fet les coses millor”.

“Després de l'empat, l'equip ha volgut remuntar més amb el cor que amb el cap, era una qüestió de tindre una mica més de paciència però entenem que l'esforç dels jugadors era molt gran, amb una actitud molt bona, la idea era tractar de fer gol però ens ha faltat tranquil·litat per a fer el gol abans”, va concloure Paco López.