Noticia

Rubén: ?Sóc una persona que per al futbol no té pors i ho dóna tot?

Després de dos mesos exercitant-se a les ordes de José Gómez en el Levante UD B, darrere d'una experiència a Itàlia i Paraguai, Rubén Sánchez va viure un dels moments més feliços dimecres passat quan va estampar la seua firma en el contracte que el va vincular a l'entitat llevantinista. No obstant això, el que el jugador no podia esperar era que la seua actuació en el partit del diumenge resultara tan important. En a penes mitja hora, Rubén es va convertir en el maldecap dels defenses rivals, va poder inaugurar el marcador i, posteriorment, va participar en el primer tant del filial blaugrana. Extravertit i disposat a sacrificar-se pel futbol, el jove i polivalent futbolista recala en les files del Levante UD B amb l'objectiu d'aportar el seu gra d'arena a este projecte.

-El diumenge va debutar en un partit en què el vam veure molt participatiu. Com es va trobar després d'estar un temps sense jugar?
Em vaig trobar prou còmode, degut també a que els companys em van ajudar a adaptar-me, però reconec que encara em falta un poc per a arribar a donar el cent per cent.

-Rebria moltes felicitacions després del partit. Què li van comentar els seus companys?
Sí, sobretot, em va enorgullir molt el veure que els meus companys estaven molt contents pel debut i perquè vaig poder aportar una ajuda a l'equip.

-També ha sigut un avantatge el fet de poder treballar amb la plantilla un parell de mesos abans de firmar.
Sí, la veritat és que sí, perquè a l'hora d'integrar-se, estar a gust i adaptar-se com més prompte millor a l'equip, ajuda prou el fet que t'òbriguen tan ràpid les portes.

-A pesar de la seua curta edat, ja ha viscut experiències fora d'Espanya. Amb què es queda d'eixes etapes a Itàlia i Paraguai?
Cada experiència em va ensenyar una cosa. A Itàlia vaig aprendre prou més perquè vaig estar jugant amb gent que venia de la Roma, de l'Inter de Milà, etc. De cada experiència em quede amb tot, simplement cal saber valorar cada cosa en el seu moment i, sobretot, perquè sóc una persona que per al futbol no té pors, si m'he d'anar a Austràlia o a Japó a jugar, agarre les maletes i pel futbol ho done tot. Vaig voler aprendre del futbol professional fora del meu país, vaig voler intentar madurar com més prompte millor i la veritat és que em va ajudar prou.

-Com va ser la seua arribada al Levante UD?
La veritat és que vaig arribar a València, no tenint gens clar encara si em podia quedar ací o no, però va eixir l'oportunitat de poder anar al Levante UD i jo sempre he considerat que és un gran club. Em va agradar la idea, vaig intentar provar i al final va eixir bé.

-Vosté que ha estat treballant amb l'equip durant un parell de mesos i ha vist alguns partits, creu que l'equip aconseguirà l'objectiu de la permanència sense patir?
Sí, jo crec que sí. L'única cosa que falta és creure-s'ho un poquet perquè la veritat és que hi ha molt bona plantilla i José Gómez també sap treballar bé a l'equip. L'única cosa que falta és creure-s'ho un poc i tirar cap avant.

-Quines virtuts destacaria d'este jove filial?
Sobretot la il·lusió que tenen els jugadors per voler tindre una miqueta més sempre i l'alegria en el vestuari. També les ganes de jugar al futbol i l'experiència de certs jugadors que hi ha dins de la plantilla, que pot ensenyar molt.

-A nivell personal, quin objectiu s'ha marcat per a esta temporada?
Intentar fer-ho bé en el filial, ajudar tot el que puga i si es pot acabar jugant amb Luis García en el primer equip, benvingut siga.

Escolta les declaracions de Rubén punxant a Descarregar Arxiu Adjunt.
Noticia

El migcampista Gustavo Carvajal s´incorpora a l´Atlético Levante UD des de l´Amèrica de Cali

El Levante UD ha arribat a un acord amb l'Amèrica de Cali per a la cessió del migcampista Gustavo Carvajal Gómez (Padilla, Colòmbia, 17-06-2000). El colombià recala en l'Atlético Levante UD per a jugar en la posició de migcampista defensiu.Carvajal arriba al filial granota després d'haver debutat en la Primera Divisió de Colòmbia i haver participat en 20 ocasions en...

Noticia

El Levante UD Femení i l´Atlético Levante UD inicien els entrenaments individuals a Buñol

El Levante UD Femení i l'Atlético Levante UD, després de l'aturada del treball en camp de gespa per culpa de l'emergència sanitària (encara que s'han estat exercitant tot este temps amb els plans ideats pels preparadors), iniciaran hui dimarts 2 de juny la fase d'entrenaments individuals, dividida cada plantilla en grups reduïts, en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de...