Noticia

Rubén Suárez: "Arribe amb reptes i alicients nous al Levante UD"

Rubén Suárez va firmar dijous passat pel Levante UD, procedent de l'Elx CF, per a les dos pròximes temporades. El mitjapunta asturià assegura que firmar per l'entitat llevantinista suposa per a ell "un repte nou. Arribe amb moltes ganes de jugar a un club que a pesar que està en una situació complicada, és una entitat important. Tinc moltes ganes de jugar i fer-ho bé".

Als seus 29 anys compta amb una àmplia experiència en Segona després del seu pas pel Sporting i Elx. "Porte des dels 19 anys en Segona Divisió, que va ser quan vaig debutar amb el Sporting. Però continue tenint les mateixes ganes i il·lusió que un jugador del filial. Vull jugar i poder aportar les meues característiques i l'experiència que tinc després de tants anys en esta categoria, que pense que també és important el poder conéixer tan a fons la Segona", indica.

A més, té clar que a pesar de les dificultats actuals de l'entitat "mai pot saber-se on estarà un equip encara que ho estiga passant malament. A vegades un aspira a salvar-se i es pot ficar dalt, això s'anirà veient partit a partit".

Rubén Suárez ja va coincidir amb el tècnic madrileny Luis García en l'Elx CF i ha reconegut que "una de les raons per les quals he vingut al Levante UD és perquè ja conec al míster. Sé com treballa, m'agrada la seua manera de treballar, i un percentatge molt alt que estiga ací és per ell. Estic segur que serà un bon any, a pesar de les circumstàncies que encara que ara són un poc adverses es van a solucionar segur".

Respecte als seus actuals companys, destaca que "el grup de jugadors que s'està formant promet, els que es queden són gent amb experiència en la categoria, i els que estan arribant nous, són gent amb qualitat que ja va demostrar la categoria que té en Segona. Els jugadors que arriben de la Segona B, ja van destacar també en eixa categoria. Esperar ara que arribe encara més gent, que continuen aportant coses i que facen un bon vestuari, perquè al final el vestuari és el més important".

Noticia

Part mèdic ASISA | Bardhi

Enis Bardhi patix una lesió muscular en el sóleo de la cama dreta. Així ho han determinat les proves mèdiques que se li han practicat al notar unes molèsties en l'entrenament efectuat este matí en la Ciutat Esportiva. El migcampista no estarà disponible per al partit del divendres davant de l'Athletic Club i es valorarà la seua evolució la setmana...