Noticia

Sesderma es converteix en Platinum Partner del Levante UD per a les pròximes tres temporades

El Levante UD i Sesderma han arribat a un acord perquè l'empresa valenciana es convertisca en Platinum Partner del primer equip per a les pròximes tres temporades, és a dir, fins a final de la 2022-23. Els granotes lluiran el logo del nou esponsor del club sota el dorsal de la samarreta oficial de joc.

L'entitat llevantinista, d'esta manera, continua estrenyent llaços amb la societat valenciana i especialment amb el seu potent teixit empresarial que com ningú encarnen en Sesderma, laboratori dermatològic amb presència global dedicat a la investigació, desenvolupament i fabricació de productes dermocosmètics, sanitaris i nano-nutracèutics. Fundat en 1989 pel prestigiós dermatòleg doctor Gabriel Serrano, en els seus senyals d'identitat està la passió i la innovació per a buscar solucions adaptades als problemes i necessitats de la pell de les persones. El seu lema ‘Listening to your skin’ i els seus valors d'humanitat, generositat i saber fer, els defineix.

Sesderma es prea també de tres trets molt definits: el seu caràcter familiar, el seu arrelament valencià i el seu compromís de qualitat, característiques que casen a la perfecció amb l'ADN del Levante UD i que han servit per a estrényer llaços i firmar esta nova societat.