Noticia

​Suspesos els entrenaments del planter granota de competicions autonòmiques per l'agreujament de la crisi sanitària

Les noves mesures adoptades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, després de l'empitjorament de la situació sanitària pel COVID-19, ha provocat la suspensió dels entrenaments de la @CanteraGranota.

El Levante Unión Deportiva i la Fundació del Levante UD, des d'esta mateixa vesprada, han suspés els entrenaments del futbol base de tots aquells equips que juguen competicions autonòmiques o inferiors, situació que s'allargarà, com a mínim, fins al 3 de febrer.

Els equips no professionals, que no es veuen afectats pel cessament d'esta activitat esportiva decretat pel govern valencià, són l'Atlético Levante UD, el Levante UD Femení, el Levante UD Femení B, Levante UD Femení C, Levante UD Futbol Sala, Juvenil A i Juvenil B.

Tots els entrenaments de la resta d'equips de la nostra Escola, tant femenins, com a masculins, a més de Levante UD EDI, queden suspesos en principi fins al 3 de febrer.

Noticia

Participa en el Granota Wall!

Llevantinista, no deixes de participar en el Granota Wall!Vols estar present dijous que ve en el teu estadi en la volta de la semifinal de Copa del Rei?Ho faràs com mai ningú ho ha fet fins ara a Espanya.Envia la teua foto i forma part del Granota Wall. Apareixerà la teua foto durant el partit i estaràs a pocs metres...

Noticia

Kerakoll, nou Premium Partner per als històrics partits de Copa del Rei davant de l'Athletic Club

Kerakoll i Levante UD tornen a unir els seus camins i ho fan per a una ocasió històrica; la multinacional d'origen italià es convertix en Premium Partner per als dos partits de semifinals de Copa del Rei davant de l'Athletic Club. Els jugadors llevantinistes lluiran en el frontal del pantaló el logotip de Kerakoll, una firma que ja va ser...