Noticia

Turienzo Álvarez, árbit per al partit Real Madrid CF-Levante UD

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 13/05/2008 19:20h.
Javier Turienzo Álvarez ha sigut el col·legiat designat per a dirigir el encontre Real Madrid CF-Levante UD. L'àrbitre del Comité castellà-lleonés ha dirigit en la present campanya un total de 16 partits que han conclòs amb set victòries locals, set visitants i dos empats.
Turienzo Álvarez ha arbitrat en la present campanya tres partits al conjunt granota: Racing-Levante UD (1-0), Levante UD-Deportivo (0-1) i el Levante UD-Real Zaragoza (2-1). El de Barakaldo va dirigir la passada campanya dos partits a l'esquadra levantinista. Estos van ser els que va disputar davant del At. Osasuna, tant com local com a domicili.
Anteriorment, en la campanya 04/05, va arbitrar l'enfrontament Real Madrid-Levante UD que va concloure amb triomf madridista.
L'àrbitre castellà-lleonés estarà assistit en les bandes per Guerrero Alonso i Vallés Mazariegos, també del Comité castellà-lleonés.


Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE16:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD