Noticia

Venta d´entrades per a l´encontre davant el Castelló en les Oficines del Levante UD

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 15/10/2008 17:46h.
El Levante UD i el CD Castelló han arribat a un acord pel qual tots els interessats a desplaçar-se a Castalia per a presenciar el partit entre els dos conjunts, podran adquirir les entrades per a eixe partit en les Oficines del Levante UD, situades en l'Estadi Ciutat de València, a un preu més econòmic que al que es vendran en les taquilles de l'estadi del Castelló el mateix dia del partit.

Les entrades en venda anticipada que s'adquirisquen en les Oficines del Club costaran 20 euros, mentres que en Taquilles de Castalia la mateixa entrada valdrà 27 euros. Les mencionades entrades estan ubicades en Preferència Alta-Grada Visitant. A més, el preu de l'entrada en esta zona per als menors de 18 anys és de 13 euros, encara que estes entrades no es vendran en les Oficines del Levante UD i únicament podran comprar-se en Castalia el mateix dia del partit.

Les entrades es posaran a la venda en les Oficines del Levante UD demà dijous a partir de les 10 fins a les 14:15 h, i de 16:30 a 19:30 hores, mentres que el divendres únicament es podran adquirir al matí de 9 a 14:15 hores.