Noticia

Viola Calligaris, nova futbolista del Levante UD

El Levante UD i Viola Calligaris (Lucerna, Suïssa, 17-03-1996) han arribat a un acord per a que la jugadora es convertisca en futbolista granota per a les doss pròximes temporades. La defensa aterra en el primer equip femení llevantinista des del Valencia CF.

Calligaris va aterrar en la Primera Iberdrola en 2017 per a recalar en les files de l'Atlético de Madrid, la samarreta del qual va vestir dos anys per a alçar-se amb sengles títols de lliga. En 2019-20, es va enrolar al Valencia CF per a disputar tots els partits del campionat nacional i, a més, la totalitat dels minuts. A més, Viola és internacional amb l'absoluta de Suïssa, amb qui va disputar l'Eurocopa 2017.


Noticia

El Levante UD i Eva Navarro arriben a un acord per a la renovació del seu contracte

La davantera Eva Navarro (Yecla, 27-01-2001) i el Levante UD han aconseguit un acord per a la seua renovació de contracte. L'equip granota i la internacional per Espanya seguiran vinculats per una temporada més. Amb açò, l'atacant complirà el seu quart any vestint la camiseta blaugrana després d'aterrar en l'equip llevantinista a l'estiu de 2018. En estes tres campanyes, Eva...