Skip to main content
VA
Levante UD

A portes obertes! Vine a l'entrenament en el Ciutat del Levante UD masculí i femení el dia 3 de gener

El Levante UD obrirà les portes del Ciutat de València en el matí d'este pròxim dimecres 3 de gener perquè els seus aficionats i aficionades puguen presenciar els entrenaments de les seues dos primeres plantilles, tant la masculina com la femenina. Les festes nadalenques són les dates més assenyalades per a ajuntar-se amb els sers estimats i la nostra família són els seguidors llevantinistes i quina millor ocasió per a poder estar al costat dels i les futbolistes que en esta arrancada d'any 2024. Serà la primera vegada que la nostra afició puga vore entrenar-se en la mateixa jornada i sobre la gespa del nostre estadi als dos equips de referència del nostre club.

A les 11.30 hores d'eixe dimecres 3 de gener s'obriran per al públic les portes del camp per a presenciar la part final de l'entrenament de l'equip Masculí. Serà a les 12.00 hores quan les futbolistes del Femení salten a la gespa per a, al costat dels jugadors de Javier Calleja, signar autògrafs, repartir postals, fer-se fotos i més sorpreses al costat dels nostres seguidors granotas. I, posteriorment, fins a les 12.45 hores, els aficionats i aficionades podran quedar-se en la graderia observant la primera part de la sessió de treball del grup que dirigix José Luis Sánchez Vera.

Este pròxim 3 de gener serà una festa del llevantinisme per a començar amb força l'any 2024, en el qual es presenten molts reptes per als nostres equips, i convidem a la nostra afició al fet que vinga al Ciutat de València per a disfrutar i alimentar el sentiment blaugrana.