VA
Femení

Acord entre Levante UD Femení i FLY-FUT per a impulsar la tecnologia aplicada al futbol

El Levante UD Femení i FLY-FUT, empresa líder en solucions de tecnologia aplicada al futbol, han arribat a un acord de col·laboració per a les dos pròximes temporades pel qual el conjunt que dirigeix Sánchez Vera incorporarà l'avançada tecnologia de drons i intel·ligència artificial en les seues anàlisis de partits i entrenaments.

FLY-FUT ja treballa en LaLiga amb equips com a Atlético de Madrid, Sevilla, Granada o Real Valladolid, entre altres, amb els quals ja s'ha guanyat una sòlida reputació per la seua innovació i excel·lència en l'anàlisi de dades i vídeo.

“Estem encantats d'associar-nos amb el Levante UD Femení i el seu tècnic, José Luis Sánchez Vera. Creiem que la nostra tecnologia ajudarà el seu equip a aconseguir el seu màxim potencial i a mantindre's en l'avantguarda del futbol femení”, ha indicat Luis Llagostera, CEO de FLY-FUT.

Sánchez Vera, per part seua, ha expressat el seu entusiasme amb esta nova col·laboració amb FLY-FUT, amb els quals ja ha treballat en temporades anteriors. “Han demostrat ser un soci de confiança en el passat, i estic segur que esta aliança ens portarà a millorar el nostre rendiment”, ha afirmat.

L'acord entre Levante UD i FLY-FUT resulta prometedor per a impulsar la innovació i la tecnologia com a elements claus en el desenvolupament del conjunt granota. Les dos parts esperen amb ànsies resultats d'esta associació i l'impacte positiu que tindrà en el futbol femení.