Skip to main content
VA
Femení

Alba Redondo va acudir al Parlament Europeu en representació de la Selecció espanyola en els actes del Dia de la Dona

La futbolista internacional del Levante UD Alba Redondo va viure una emocionant i bonica jornada, una altra després de la consecució d'un altre èxit amb la Selecció espanyola: la victòria en la UEFA Women’s Nations League després d'alçar també la Copa del Món. La granota va representar al combinat nacional en les jornades pel Dia Internacional de la Dona i va donar un discurs carregat de significat enfront dels parlamentaris de l'Eurocambra.

Acompanyada per Ivana Andrés, exgranota i una de les capitanes de la Selecció espanyola, i amb la presidenta del Parlament Roberta Metsola com a amfitriona i amb el trofeu de la Copa del Món com a testimoni, Alba Redondo es va dirigir als europarlamentaris. “És un honor estar ací en representació de totes les jugadores que formem part de la nostra Selecció espanyola de futbol”, va assenyalar la d´Albacete. “A més, hui estem ací en representació no solament de la nostra Selecció, sinó també de totes les jugadores, de les nostres companyes, de les nostres amigues, de totes les dones la passió de les quals és l'esport, el futbol, i que lluiten dia a dia per aconseguir el seu somni”, va continuar la capitana llevantinista.

“Però pel que hem d´estar ací no és el per el passat, sinó pel futur: hem de construir un millor futur, una societat més justa, igualitària i solidària. Europa s'ha caracteritzat sempre a ser el pilar mundial en la lluita per la igualtat, per la defensa dels drets humans i per ser el pilar de la cultura i de l'educació”, va rematar Alba, davant l'aplaudiment de l'Eurocambra.