Skip to main content
VA
Femení

Alharilla trenca més barreres i complix 300 partits oficials amb el Levante UD

There are no reactions yet. Be the first!

Alharilla Casado és una institució en el Levante UD. La capitana del Primer Equip Femení ho va tornar a demostrar firmant una de les bones notícies del cap de setmana granota, en este cas per partida doble. La jugadora va tornar als terrenys de joc després de la seua lesió i, a més, ho va fer aconseguint la impressionant xifra de 300 partits oficials defenent la camiseta del club blaugrana. De nou trencant barreres la veterana futbolista llevantinista.

La de Porcuna va aterrar, procedent del Sporting Club Huelva, en el Levante UD a l'estiu de 2012-13, amb 21 anys. En total, són 12 temporades les que porta portant l'escut del club de la seua vida en el pit i només veient els seus números fins a l'equador d'esta fructífera etapa s'entén la importància d'Alharilla per a l'equip i el club. En les seues sis primeres temporades en Orriols, només va ser suplent en un partit de lliga enfront dels 163 que va eixir d'inici, fent quasi un ple, i enviant la pilota a la xarxa en 27 ocasions des de la seua anterior posició d'extrem. Recorregut tot el camí (més el que queda per davant després de renovar el seu contracte fins a 2026), ja són 300 partits entre totes les competicions sota la disciplina llevantinista.

Desglossats, són 273 partits de la Lliga F i l'antiga Superliga, per 23 de competicions coperes (en les quals ha disputat tres finals) i disfrutant de quatre participacions en la UEFA Women's Champions League. "Em recorde molt de quan vaig començar, de la primera classificació per a Champions, que és el més gran que he aconseguit amb el club", va recordar després de la seua renovació la capitana. Respecte a la seua capacitat golejadora, reduïda després d'adquirir el seu paper de lateral, són 40 dianes les aconseguides en estos 12 anys.

Recentment, Alharilla es mostrava "molt contenta i il·lusionada" després de renovar la seua vinculació amb el Levante UD. "Feliç d´estar ací, com des del primer dia que vaig arribar a este club, que és la meua casa. Continuaré aportant el meu granet d'arena perquè el Levante UD continue a dalt lluitant amb els grans, com fins ara hem fet".