VA
Levante UD

Atzeneta se suma a la millor formació amb el Levante UD

El municipi de la Vall d'Albaida acollirà de nou el campus d'estiu de futbol impulsat per Levante UD amb una duració de dos setmanes durant el mes de juliol de 2024 i després de l'èxit del celebrat este estiu.

L'alcalde d'Atzeneta d'Albaida, Manuel Tomás Calatayud, ha visitat l'Estadi Ciutat de València per a reunir-se amb Daniel Pastor, director de Formació Internacional del Levante UD, i tancar l'acord pel qual el club llevantinista desenvoluparà, per segon any consecutiu, un campus de futbol en la localitat durant els mesos d'estiu.

El Levante UD, a través de l'empresa valenciana Offside Academy, els representants de la qual també van estar en la reunió, va posar en marxa en Atzeneta un campus de futbol en el qual més de 65 xiquets i xiquetes (totes les places que hi havia disponibles) van participar del 3 al 7 de juliol en l'Estadi Municipal “El Regit” del municipi de la Vall d'Albaida. Després de l'èxit d'esta primera edició, Manuel Tomás i Daniel Pastor han posat en marxa les gestions per a poder ampliar el campus a dos setmanes durant l'estiu de 2024.

El Levante UD, a través de la seua àrea de formació, va iniciar la passada temporada un pla d'acció en la Comunitat Valenciana, amb accions formatives que tenen com a objectiu fomentar l'esport en valors, com a base fonamental de l'activitat física i el desenvolupament personal. El Campus de futbol d'Atzeneta d'Albaida se suma a uns altres com el que Levante UD desenvolupa a l'Eliana (Camp del Túria) o Dénia (Marina Alta).