VA
Levante UD

El Levante UD entrega a l'AECC València la recaptació de l'acció que va realitzar #ContraElCáncer

El Levante UD ha fet entrega a Tomás Trénor, president de l'Associació Espanyola contra el Càncer a València, del xec de 5.500 euros recaptats en la campanya #ContraElCáncer que l'entitat llevantinista va posar en marxa en el xoc davant el Racing Club Ferrol el mes d'octubre passat.

El president del club, Pablo Sánchez, la patrona de la Fundació, Kika Ruiz i el capità de l'equip masculí, Sergio Postigo, han rebut en el Ciutat de València al president de l'associació valenciana que s'ha mostrat molt agraït al club per la donació de tots els diners que es van recaptar amb la subhasta de les camisetes i la seua venda a les botigues oficials del Levante UD.

Recordem que el Levante UD va posar en marxa en la jornada 11 una acció, única i sense precedents en el futbol espanyol, en la qual els jugadors van saltar al terreny de joc amb una camiseta amb la representació en el pit d'una mastectomia, amb un dibuix d'una mama en un costat i una cicatriu en l'altre, que va comptar, a més, amb el suport del patrocinador principal del club, Marcos Automoción, que no va dubtar a cedir el seu espai de l'elàstica, perquè es poguera dur a terme l'acció.

Totes les camisetes que van portar els jugadors eixe dia, més les obligatòries per normativa de LaLiga per a cada partit, van eixir a subhasta i venda online firmades pels jugadors, i el total íntegre recaptat, 5.500 euros, va destinat a la investigació del càncer de mama. 

Trénor ha destacat que el Levante UD “ve donant suport a la lluita contra el càncer des de fa molts anys. Esta acció, que demostra el que és la lluita sense paraules, només amb un dibuix, és extraordinària. En l'AECC estem molt agraïts per la campanya, i les dones valencianes també han d'estar-ho”.

Per la seua part, Pablo Sánchez ha ressaltat “l'honor que suposa per al club donar suport a estes causes. És una campanya molt impactant i es tracta d'això, de conscienciar a la societat del que està passant i que tots hem d'aportar el nostre granet d'arena en esta lluita”.