Skip to main content
VA
Primer Equip

El Levante UD es retroba amb el Ciutat amb un triomf davant el Burgos CF

El Levante UD es va estrenar en el Ciutat de València amb un important triomf després de donar-li la volta al marcador després d'encaixar un gol en els últims instants del primer temps.

El conjunt granota va tindre el domini i la possessió de l'esfèric durant la primera meitat i també va ser el que va posar les ocasions. No obstant això, el primer avís el va donar el Burgos CF als pocs minuts de començar amb un centre de Dani Ojeda des de la dreta que va rematar Fer Niño i Joan Femenías va allunyar. El Levante UD va reaccionar immediatament i, després d'un penal comés sobre Sergio Lozano, Cantero ho va intentar des dels onze metres i l'esfèric va colpejar en el pal dret de la porteria rival. Andrés García va posar a prova els reflexos de J. A. Caro que va allunyar de punys un potent llançament seu des de fora de l'àrea. Bouldini també va provar fortuna amb una rematada de cap que va anar fora i Andrés García, amb un tir que va desviar el porter. Cantero va protagonitzar un mà a mà amb el porter que Caro va allunyar.

El Burgos no va baixar els braços i Espiau va posar el 0-1 en el marcador en l'últim minut del temps reglamentari. La rèplica granota va arribar en forma de gol després d'una bona combinació entre Álex Valle, Lozano i Cantero. Este últim va ser l'encarregat d'enviar l'esfèric al fons de la xarxa amb un potent llançament des de fora de l'àrea. Els de Javi Calleja van aprofitar al màxim el temps de descompte i li van donar la volta al marcador gràcies al gol anotat per Sergio Lozano.

El segon temps no va poder començar millor per al Levante UD. Els llevantinistes van engrandir distàncies amb un gran gol de Bouldini, després de l'assistència de Cantero. El davanter va controlar amb la dreta i amb l'esquerra va enviar l'esfèric al fons de la xarxa. El Burgos CF va tractar d'anotar amb una doble ocasió que, en segona instància, va evitar Álex Valle. Pocs minuts després, el col·legiat va assenyalar penal a favor dels visitants i Curro va transformar la pena màxima en gol. Femenías va intervindre instants després per a desviar una cabotada d'Elgezabal. Durant els últims minuts els dos equips van buscar la porteria contrària però els granotes van aconseguir defensar la seua renda i van debutar en el Ciutat amb victòria.