VA
Levante UD

El Levante UD i la seua Fundació celebraran el Dia Internacional de les Llengües de Senyals i el Dia Internacional de les Persones Sordes en el partit enfront del CD Eldense

El Levante UD i la seua Fundació s'unixen a la celebració del Dia Internacional de les Llengües de Senyals i el Dia Internacional de les Persones Sordes amb una sèrie d'accions de conscienciació que tindran lloc dissabte que ve 23 de setembre durant el partit que enfrontarà a l'equip granota contra el CD Eldense en la jornada 7 de LaLiga Hypermotion en l'estadi Ciutat de València.

Sota l'etiqueta #SemanaDeLasPersonasSordas, hi ha una campanya de sensibilització durant tota la setmana en les xarxes socials de la Fundació Levante UD, (@ludfundacion), en la qual una intèrpret de llengua de signes oferix consells per a millorar la convivència amb persones sordes.

A més, el dia del partit, huit persones sordes pertanyents a l'associació Fesord tindran l'oportunitat de viure per primera vegada l'emoció d'un partit de futbol de manera presencial en l'estadi Ciutat de València, i ho faran des del VIP Box situat darrere de la banqueta local. Un moment especial durant la prèvia al partit serà quan María Fernanda Ibáñez, una esportista amb discapacitat auditiva, tinga l'honor de col·locar la pilota abans del servei inicial. Esta serà la primera vegada en la qual una persona amb discapacitat tinga la responsabilitat de realitzar esta emblemàtica acció en un partit de futbol.

La inclusió continuarà en l'estadi amb la interpretació en llengua de signes de l'himne del Levante UD. Este moment serà projectat en els videomarcadors de l'estadi mentre sona l'himne, permetent que tots els assistents siguen partícips d'esta mostra d'inclusió. Una vegada finalitze l'himne, l'afició granota mostrarà el seu suport a l'equip d'una manera especial, aplaudint de la mateixa forma en què ho fan les persones sordes i creant una imatge emblemàtica d'inclusió.

Amb estes accions en favor de la inclusió en dia de partit, el Levante UD i la seua Fundació tracten de posar en valor una vegada més el seu compromís amb la diversitat, creant un espai en el qual totes les persones puguen disfrutar del futbol en igualtat de condicions.