Skip to main content
VA
Levante UD

El Levante UD incorpora a Miguel Miró en Desenvolupament de Negoci

El Levante UD seguix amb la seua reestructuració interna per a impulsar el club i un dels principals pilars en els quals se sustenta la nova estratègia és l'atracció de talent. En este sentit, el club incorpora com a director del departament de Desenvolupament de Negoci a Miguel Miró, llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i Màster de l'empresa comercial per l'Escola de Negocis Luis Vives.

Després de 12 anys en el grup editorial "Prensa Ibérica" (Levante EMV o Información), Miró va assumir, en 2002 i durant 7 anys, la gerència de Diari de Girona i d'Arts Gràfiques de Girona i la direcció del setmanari Empordà, alhora que va ser nomenat conseller de l'empresa distribuïdora participada i forma part de la junta de l'Associació Catalana d'Editors.

Ja en 2009 es va traslladar a València per a assumir la gerència del diari Levante-EMV i Superdeporte, així com tots els mitjans audiovisuals del grup que va passar a dirigir. Va ser en 2014 quan es va incorporar al diari Valencia Plaza com a director general on va ser una peça clau en el posterior creixement del grup editorial valencià, amb la creació de la Revista Plaza, així com les obertures dels diaris Alicante Plaza, Castellón Plaza i Murcia Plaza, tots ells molt vinculats a l'ecosistema empresarial i social de cada província.

Desenvolupament de negoci, una àrea estratègica en el Levante UD

Des del mes de setembre, amb l'arribada de Pablo Sánchez com a president i de José Danvila com a conseller delegat, amb un consell d'administració més professionalitzat i pendent de cadascuna de les àrees, i amb Pedro Sáiz en la direcció general amb una gestió compromesa i rigorosa, el Levante UD ha reformulat el seu departament Desenvolupament de Negoci, perquè és fonamental en la creació i venda d'actius no esportius en els clubs de futbol i que són absolutament necessaris no sols per a la sostenibilitat econòmica dels equips sinó per al seu llançament de marca i esportiu.  

En este sentit, Miguel Miró arriba al Levante UD per a crear i desenvolupar un pla comercial i de màrqueting, amb les inversions necessàries perquè el Levante UD i el seu estadi siguen referència en el futbol a Espanya. Miró compta amb altres persones destacades en l'àrea de Desenvolupament de Negoci on també s'inclou estratègia digital, explotació d'estadi, ticketing i hospitality, comercial, botigues, patrocinis esportius o activació de marca.