Skip to main content
VA
Levante UD

El Levante UD lanza sus Campus Internacionales 

There are no reactions yet. Be the first!

El Levante UD, a través de la seua Àrea de Formació Internacional, posa en marxa els seus Campus Internacionals. Este ambiciós projecte portarà la metodologia i els valors del club a diverses parts del món, començant amb seus a Managua (Nicaragua); Ibagué i Pereira (Colòmbia); Denver, Bluffton i Connecticut (els Estats Units); Caguas i Coamo (Puerto Rico); Santo Domingo (República Dominicana); Lleteria i València (Veneçuela); San José (Costa Rica); i Londres (el Regne Unit).

Estos campus, que es desenvoluparan durant els pròxims mesos, comptaran amb la participació de més de 30 entrenadors i coordinadors altament qualificats del Levante UD. L'objectiu és assegurar la màxima qualitat en totes les activitats i entrenaments, proporcionant una experiència única i formativa per als joves participants.

S'espera que més de 1.000 xiquets i xiquetes de diferents països assistisquen a estos campus, on tindran l'oportunitat d'aprendre i desenvolupar les seues habilitats futbolístiques sota la guia de professionals experimentats. Esta iniciativa no sols busca fomentar l'esport i la formació tècnica, sinó també transmetre els valors del Levante UD, com el treball en equip, la disciplina i l'esforç.

L'obertura d'estos Campus Internacionals representa un pas important en l'expansió global del Levante UD, enfortint el seu compromís amb la formació de futurs talents i el desenvolupament del futbol a nivell mundial.

Fins al moment estan les obertes les inscripcions per als campus de Londres , Ibague , Denver i Managua, i pròximament s'aniran activament les inscripcions per a la resta.