Skip to main content
VA
Levante UD

El Levante UD presentarà els seus Campus d'Estiu de Dénia i Rafelcofer dimecres que ve als Ajuntaments de cada localitat

There are no reactions yet. Be the first!

Amb l'estiu molt a la vora i amb els més xicotets de la casa a punt d'acabar els col·legis, el Levante UD posa en marxa una gran oferta formativa amb els seus campus nacionals i internacionals i un programa físic d'alt rendiment. 

Dénia i Rafelcofer són dos de les sis les localitats en les quals es desenvoluparan estos campus i dilluns que ve els Ajuntaments de cada municipi acolliran les respectives presentacions d'estos Campus.

Campus d'Estiu Rafelcofer

L'Ajuntament de Rafelcofer acollirà, dimecres que ve 12 de juny a les 10 hores, la presentació del Campus d'Estiu 2024 que el Levante UD realitzarà en esta localitat del 15 al 19 de juliol. 

L'acte comptarà amb la presència del director de l'Àrea de Formació Internacional del Levante UD, Dani Pastor, així com amb l'Alcalde de Rafelcofer, Josep Monserrat, el regidor d'esports, Salvador Martínez, així com altres membres de la corporació municipal. 

El Campus de Rafelcofer es desenvoluparà en modalitat externa, en horari de 9 a 14 hores, en el camp de futbol d'esta localitat, i està dirigit a tots els xiquets i xiquetes nascuts entre 2008 i 2017.

Campus d'Estiu Dénia

El consistori de Dénia acollirà, dimecres que ve 12 de juny a les 12 hores, la presentació del Campus d'Estiu 2024 que el Levante UD realitzarà en esta localitat del 15 al 19 de juliol i del 22 al 26 de juliol. 

L'acte comptarà amb la presència del director de l'Àrea de Formació Internacional del Levante UD, Dani Pastor, així com amb l'Alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, el regidor d'esports, Valentín Alcalá, així com altres membres de la corporació municipal. 

El Campus de Dénia es desenvoluparà durant dos setmanes en modalitat externa, en horari de 9 a 14 hores, en el camp de futbol “Diego Mena Cuesta” d'esta localitat, i està dirigit a tots els xiquets i xiquetes nascuts entre 2008 i 2017. 

Els nostres campus

Sota la metodologia exclusiva del Levante UD, els Campus d'Estiu del Levante UD són una gran oportunitat perquè, a més de passar grans estones amb els amics fent el que més els agrada, aprenguen la millor tècnica; una combinació perfecta per als joves futbolistes que no sols volen conquistar les seues metes esportives sinó tindre un estiu inoblidable. 

Estos campus, impartits per professionals del Levante UD, donen l'oportunitat als més xicotets de submergir-se en l'ambient de l'alta competició, i, a més, continuar creixent, tant en el personal com en l'esportiu, per a aconseguir el seu màxim potencial i disfrutar dels bons moments de l'estiu i fins i tot fer noves amistats. Els LUD Campus, compten amb la presència d'entrenadors de les nostres categories inferiors, personal esportiu altament qualificat per a l'ensenyament esportiu. La qualitat i satisfacció dels nostres jugadors i les seues famílies depén del bon fer dels entrenadors en la seua labor pedagògica, psicològica i esportiva.

Tots els inscrits en cadascun dels Campus de Dénia i Rafelcofer participaran, en cada setmana, en 5 sessions d'entrenament, 5 sessions de tecnificació, disfrutaran de competició per equips i rebran un Diploma acreditatiu de la formació amb foto de l'equip del Campus. A més, també inclou el pack de roba oficial del campus.

Programa Compliance Kids

El Levante UD disposa d'un Programa de Prevenció i Protecció als menors que també és aplicable als seus Campus d'Estiu.

L'objectiu és aconseguir el benestar i protecció dels xiquets i xiquetes que participen en totes les activitats, disfrutant d'un entorn segur.

El Campus compta amb la figura del Delegat de Protecció del Menor, que ha rebut una formació específica en el Levante UD per a desenvolupar esta funció.

Consulta tota la informació dels Campus d'Estiu del Levante UD ACÍ