VA
Femení

El Levante UD suma d'un després d'empatar enfront d'un Sporting de Huelva que va anotar en els últims minuts

El Levante UD es va avançar amb un gol matiner de Gabi Nunes. Després del domini de joc durant tot el primer temps, les llevantinistes no van aconseguir ampliar l'avantatge. En el segon temps l'Sporting de Huelva es va fer gran i va aconseguir anotar en el 85 des del punt de penal.

Gabi Nunes va obrir la llanda a tan sols sis minuts de l'inici de partit. Estela va posar un centre perfecte perquè la brasilera cabotejara l'esfèric. La pilota la va parar la portera, però Gabi va caçar el rebutge i va anotar fent el 0-1. Les llevantinistes van dominar els primers 45 minuts. A punt va estar Gabi de fer el segon a passada d'Érika. El mateix passava amb Alba. Mersnik bloquejava una pilota que eixia de les botes d'Alba a passada d'Érika.

En el segon temps les locals van canviar l'actitud i es van tornar amb el control del joc. Una parada salvadora de María i més tard el travesser evitaven el 1-1. El gol del Sporting de Huelva estava per arribar i així va ser en el 85’ de partit. Des dels onze metres Miku posava l'empat.