VA
Primer Equip

Empat agredolç en Anduva

El Levante UD va acabar amb una sensació agredolça el partit davant el CD Mirandés després de vore com en el temps de descompte se li van escapar dos punts. Els de Javi Calleja van fer el més complicat: avançar-se en el marcador davant un equip que encadenava cinc jornades consecutives sense encaixar gols. Ho van fer amb un autèntic golàs de Carlos Álvarez. No obstant això, en el temps afegit, els locals van establir l'empat amb el qual va finalitzar l´encontre.

Els llevantinistes van poder inaugurar el marcador en els primers instants del partit quan, després d'una falta executada per Pablo Martínez, Bouldini va rematar de cap al fons de la xarxa. No obstant això, l'acció va ser anul·lada per fora de joc del davanter. Després d'estos primers minuts, els de Miranda de Ebro es van acostar a la porteria granota mitjançant jugades a pilota parada que els valencians van defensar amb contundència. El Levante UD, poc després, va tornar a buscar el gol i ho va fer amb un tir de Dani Gómez a la mitja volta des de la frontal que es va anar desviat. Minuts més tard, un centre d'Álex Valle des de l'esquerra el va rebre Carlos Álvarez en l'àrea, va posar la pilota per a Bouldini i la seua rematada es va anar alta.

Per la seua part, el CD Mirandés també va tindre a prop el gol amb un llançament de Gabri Mtz. que va colpejar en el travesser. Cinc minuts més tard, Carlos Álvarez va deixar amb la boca oberta als aficionats presents en Anduva després d'un potent tir des de fora de l'àrea que va donar en el travesser i va entrar en la porteria local pujant el 0-1 al marcador i convertint-se en el primer jugador que li fa gol al Mirandés després de cinc jornades sense encaixar.

Després de la represa, el partit va avançar sense moltes ocasions de gol. Per part del Levante UD, Algobia va ser l'encarregat de portar el perill a la porteria rival amb un llançament des de fora de l'àrea que es va anar alt i, més tard, Cantero amb un tir que va atrapar el porter. Entre una oportunitat i una altra, va arribar la dels locals amb una rematada dins de l'àrea de Gómez que va acabar en servei de cantonada. El CD Mirandés va continuar barallant fins al final i, una vegada mostrat el temps de descompte, Carlos M. va posar el 1-1 definitiu.