Skip to main content
VA
Femení

Estela Carbonell rep el suport de Projecte FER 2024 i Fundació Trinidad Alfonso

La Fundació Trinidad Alfonso va presentar el passat 5 d'abril la dotzena edició del Projecte FER (Foment d’Esportistes amb Reptes), un programa que concedix suport econòmic i promoció social als esportistes de la Comunitat Valenciana. Un curs molt especial el que envolta a FER 2024 per acollir els Jocs Olímpics i Paralímpics de París i, en clau granota, per a Estela Carbonell. La defensa del Levante UD és una de les esportistes d'elit que rebrà el suport de la Fundació presidida per l'empresari valencià Juan Roig.

La lateral, campiona de l'Eurocopa sub19 el passat estiu, es va mostrar molt satisfeta per este suport. “Estic molt agraïda per formar part d'este projecte i és una gran il·lusió que continuen apostant per l'esport i tant de bo compartir molts moments al costat d'ells”, va manifestar Estela. ‘Triats per a la conquesta’ és el lema del Projecte FER per a 2024 i de ben segur que la jove futbolista de 20 anys del Levante UD té molt objectius per complir durant els pròxims anys.

A este acte de presentació de la dotzena edició del Projecte FER, van assistir moltes personalitats de l'esport espanyol. Entre altres, van estar presents Alejandro Blanco, president del Comité Olímpic Espanyol; Miguel Carballeda, President del Comité Paralímpic Espanyol; així com diversos Presidents de federacions espanyoles i representants de clubs valencians. Maribel Vilaplana, consellera del Levante UD, va representar a la institució granota.

El Proyecto FER 2024 está formado por 142 componentes, distribuidos en las tres categorías existentes desde 2013, origen del programa. 42 de ellos se incluyen en el nivel ‘Élite’ y recibirán una ayuda que oscila entre los 12.000 € y los 16.000€. Otros 40 pertenecen a la categoría ‘Promesas’ y percibirán una cuantía que va desde los 6.000 hasta los 8.000€. Por último, los 60 integrantes de la categoría ‘Vivero’, los más jóvenes, recibirán una asignación de 3.000€ (para los que hayan logrado resultados nacionales e internacionales) o de 2.000€ (para aquellos deportistas que hayan cumplido el requisito sólo por una de estas dos vías).

Mientras, se mantiene el anexo de FER Entrenadores para algunos de los mejores técnicos de la Comunitat Valenciana y cuatro clubes han sido distinguidos como FER Clubes por el número de deportistas FER que tienen en sus filas. En total, la cuantía destinada por Juan Roig, Presidente de la Fundación Trinidad Alfonso, para todas estas ayudas llega a un millón de euros.

Juan Roig animó a los deportistas valencianos a conseguir sus retos, entre ellos alcanzar los Juegos de París: “Una de las frases que más me impacta es que es imposible derrotar a aquel que nunca se rinde. Todos fracasamos y lo que han de hacer nuestros deportistas es no rendirse. Si no se rinden, nunca les puede ganar nadie”.