Skip to main content
VA
Primer Equip

Fes-te la foto oficial amb l'equip

El Levante UD dóna l'oportunitat als abonats més xicotets de la casa que siguen els protagonistes en les prèvies dels partits. "El Club dels Xiquets" premia la fidelitat dels nostres abonats infantils donant-los l'oportunitat de botar a la gespa del Ciutat de València en els prolegòmens del xoc, per a fer-se la foto oficial amb l'onze inicial del Levante UD, un protocol que ja va començar fa diverses campanyes amb l'objectiu d'oferir un millor servici als nostres abonats.

Recordem que els xiquets seran inscrits en la dita foto per rigorós orde d'arribada dels e-mails, fins a completar les 15 places existents.

FORMA D'INSCRIPCIÓ

 • Enviar un mail a foto.oficial@levanteud.es i deixar les següents dades OBLIGATÒRIES:
 • Nom complet del xiquet/xiqueta
 • Edat
 • Número d'abonament infantil (per a xiquets de 5 a 12 anys)
 • Nom de l'adult responsable del xiquet i número del seu abonament
 • Telèfon de contacte de l'adult
 • Mail de contacte de l'adult

NORMATIVA

 1. Podran realitzar-se la fotografia GRATIS tots els abonats infantils de 5 a 12 anys que tinguen el seu passe de la temporada 2023-2024.
 2. Els xiquets de 2 a 4 anys també podran realitzar-se la foto GRATIS, sempre que els seus pares o iaios tinguen l'abonament de la temporada 2023-2024.
 3. Els xiquets no abonats (de 5 a 12 anys) i els xiquets (de 2 a 4 anys) que els pares i iaios no tinguen el passe del Levante UD 2023-2024, també poden participar de l'experiència que té un cost de 30 euros.
 4. Es confeccionarà una LLISTA ÚNICA amb els xiquets inscrits i cada jornada es podran realitzar la fotografia un màxim de 15 xiquets de 2 a 12 anys sent triats els 15 primers de la llista per a cada partit en les edats indicades anteriorment.
 5. Cada jornada es comunicarà via mail, amb un mínim de 72 hores d'antelació al partit, els xiquets triats per rigorós orde d'inscripció. En el cas que en la jornada assignada siga impossible la participació del menor en la foto, els interessats hauran de tornar a enviar mail sol·licitant la inscripció en la foto i passarà a formar part de nou de la llista ÚNICA de la jornada (no es reservarà el lloc per a la jornada següent).
 6. Per a poder fer-se la fotografia oficial, tots els xiquets/xiquetes hauran d'anar vestits amb la camiseta oficial de joc o l´equipació completa. Són vàlids la primera, segona i tercera equipació, així com la de porter oficial, independentment de la temporada a què corresponga dita equipació. No serà vàlida cap altra peça esportiva del Levante UD.
 7. Els pares o tutors dels xiquets/xiquetes que es realitzaran la fotografia, hauran de firmar una autorització per a la presa de la foto i la seua publicació en els mitjans oficials del club. La dita autorització s´enviarà per mail, com a document adjunt en la notificació del partit assignat, i hauran d'entregar-la al personal del Levante UD just abans de la foto. Qualsevol menor que no porte l'autorització firmada, no podrà participar en la foto.
 8. Tots els xiquets/xiquetes han de presentar-se junt amb un adult responsable del menor en la porta de garatge (sense número) ubicada en la zona de Gol Alboraia (Av. Germans Machado- Ronda Nord), junt a la porta 45.
 9. 45 minuts abans de l'inici de cada partit s'arreplegarà als xiquets/xiquetes en esta mateixa porta. Tots els xiquets que no estiguen a eixa hora en eixa zona, no podran eixir en la fotografia oficial encara que hagen sigut prèviament inscrits.
 10. Cada menor podrà accedir a l'estadi acompanyat d'1 adult. Personal del Levante UD dirigirà als dos fins una zona habilitada dins de l'estadi per a ells.
 11. Tant el menor com l'adult hauran de seguir les indicacions del personal del Levante UD, en cas contrari, podrien perdre el dret a participar en la foto.
 12. A la finalització de la foto, menors i acompanyants hauran de tornar a eixir de l'estadi per la mateixa zona d'accés per a poder entrar novament cada un amb el seu abonament per la seua zona d'accés.
 13. La foto de cada partit s'enviarà de manera gratuïta via mail a tots els participants, com a deferència als abonats i record de l'acció.