VA
Femení

Gabi Nunes i Paula Tomás disparen al Levante UD Femení en lliga tombant a l'Eibar

Levante UD: Holmgren; Antonia S. (Alharilla, 62’), M. Méndez, S. Lloris, Paula T. (Estela, 60’); L. Baños (A. Torrodà, 60’), P. Fernández, Sosa Martín (Daniela, 74’); M. Ramírez, Redondo, Gabi Nunes (Aixa Salvador, 85’).

SD Eibar: Noelia; Carla, A. Sierra, Amani (Matlou, 84’), Altonaga (Zaira, 69’), E. Pizarro (Ane Campos, 56’), Honoka, Andrea A. (Nati Cano, 69’), Elba, Jujuba (K. Thompson, 84’), Eider.

Gols: 1-0, min. 43: Gabi Nunes. 2-0, min. 45: Paula T.; 3-0, min. 47: Gabi Nunes.

Árbitra: Peláez Arnillas. Va amonestar a les llevantinistes L. Baños (12’) i Daniela (74’) i, per parte de la SD Eibar, a Elba (22’), Juliana (49’), Arene (66’) i Zaira (72’).

El Levante UD Femení va culminar una de les primeres metes de la Lliga F complint l'objectiu no sols de no perdre, sinó d'enllaçar la cinquena victòria seguida d'un total de set i tres empats que li manté en la zona de privilegi del campionat. Les granotes, no sense dificultat per la bona faena de la SD Eibar, van véncer per 3-0 gràcies a un altre doblet de Gabi Nunes i a l'estrena golejadora en la present temporada de Paula Tomás. 

S'esperava a un conjunt molt ordenat i que dificultara en bona part el joc de les blaugranes i així va ser durant bona part de la primera meitat, fins que va aparéixer de nou la testa de Gabi Nunes per a facilitar les coses. Fins a la recta final d'este període inicial, les incursions de Paula Tomás, amb alguna ocasió per a anotar per a la del Verger, i per la dreta de Gabi Nunes intentaven derrocar el mur de les eibarreses. En els serveis de cantonada, Silvia Lloris també generava perill però qui va encertar a caçar un servei des de la banderola va ser Nunes per a establir el 1-0. Centre mesurat al primer pal d'Ángela Sosa i la brasilera va aparéixer per a encastar la pilota en la xarxa. Encara va haver-hi oportunitat, i es va fer, per a ampliar diferències abans del descans i un altre esfèric penjat des de la dreta per Sosa va caure als peus de Paula Tomás que, després d'orientar-li'l, la va ficar ajustada al pal dret.

La col·legiada va assenyalar el camí de vestuaris i, res més reprendre's el partit, va arribar el punt de la sentència. Alba Redondo tocava en la frontal per a la incursió en l'àrea de Gabi Nunes que, davant la semifallada de la defensa, no s'ho va pensar dos vegades per a soltar una sabatada al fons de les malles. Mancant mitja hora per als 90’, el partit es donava quasi per conclòs i res va alterar el marcador final ni este punt i seguit tan feliç en la Lliga F per a les granotes.