VA
Atlético Levante UD

L'Atlético Levante UD suma d'un en la seua visita a Vila-real

L'Atlético Levante UD va empatar a un en el derbi enfront del filial groguet. El Villarreal CF C es va avançar en el marcador en l'última jugada del primer temps. Els d'Álvaro Del Moral van saber reposar-se i en l'arrancada del segon temps el gol de Cambra va posar les taules en el marcador.

El mini estadi de la Ciutat Esportiva de José Manuel Llaneza acollia el derbi de filials. Un partit molt disputat alhora que igualat. En el primer temps el conjunt dirigit per David Albelda va tindre un major domini del partit, generant perill en l'àrea de Cosí que va atallar amb solvència els atacs groguets. Els granotes també van intimidar en atac amb la figura de Bekkouche. L'extrem era un punyal en la banda esquerra, però les ocasions no es finalitzen amb encert. El Villarreal va saber aprofitar l'última jugada del primer temps per a fer el 1-0 i anar-se amb avantatge al descans.

L'Atlético Levante va eixir amb tot en la segona mitat, i així ho va deixar veure. Amb tot just un minut transcorregut de la segona part Xavi Grande posava un centre des del servici de cantonada i al primer pal Cambra cabotejava per a posar l'empat. L'autor del gol granota va tindre una gran ocasió per a donar-li la volta al lluminós deu minuts després. Jugada providencial d'Álvaro que li oferia a Cambra una passada a l'espai i la pilota va marxar fregant el pal esquerre d'Adrián.

Un partit igualat, on cap dels dos equips va aconseguir fer el gol que li donara els tres punts.